Σε αυτή τη σελίδα βρίσκονται όλες οι ανακοινώσεις που αφορούν στο
5ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης

Από το αριστερό μενού επιλέξτε:

  • Νέα για να πλοηγηθείτε στα νέα του σχολείου μας
  • Ανακοινώσεις για να πλοηγηθείτε στις ανακοινώσεις του σχολείου μας

 

 

vroxi

Κλειστά θα παραμείνουν όλα τα σχολεία στην Αττική σήμερα 17/11/2017, μετά από ανακοίνωση της Περιφέρειας Αττικής, για λόγους ασφάλειας των μαθητών από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που αναμένονται.

Μπορείτε να δείτε τη σχετική απόφαση  http://www.patt.gov.gr

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΝΗΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

polytexnio

Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 9.30 π.μ θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.

Οι μαθητές θα αποχωρήσουν γύρω στις 10.30.

Από τη Διεύθυνση

Με αφορμή την επικείμενη γιορτή του Αγίου Νεκταρίου την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017, το σχολείο μας συμμετέχει στον εκκλησιασμό που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της εν λόγω ημέρας στην ομώνυμη εκκλησία.

Οι καθηγητές και οι μαθητές που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τη θεία λειτουργία  μπορούν να προσέλθουν στον Ι.Ν Αγ. Νεκταρίου Ηλιούπολης στις 9.00 πμ.

375px-Saint Nektarios of Aegina at Rizario

               seismos                             

 

 

Σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη από τις τρεις προβλεπόμενες ασκήσεις ετοιμότητας του έτους ,  θα πραγματοποιηθεί στις 13 Οκτωβρίου 2017, Διεθνή Ημέρα Μείωσης των Επιπτώσεων των Φυσικών Καταστροφών.
 

 

 
Σύμφωνα με το αρ. πρωτ. Φ.201.017.646.Α6/24-10-2016, περί εφαρμογής οδηγιών Πολιτικής Προστασίας και Πολιτικής Άμυνας στις σχολικές μονάδες αλλά και για να ενημερωθούν οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών μας, παρουσιάζουμε τμήμα του επικαιροποιημένου Σχέδιου Έκτακτης Ανάγκης του 5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης.
 
Σημειώνεται ότι σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης (π.χ. σεισμός), οι μαθητές παραμένουν στο σχολείο απ' όπου τους παραλαμβάνουν οι γονείς ή οι κηδεμόνες τους.
 

ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ/ΕΚΚΕΝΩΣΗΣ

εκπαιδευτικό βίντεο του Οργανισμού Αντισεισμικής Προστασίας

ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΕ ΣΚΙΤΣΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

Πρόσθετες πληροφορίες