Σε αυτή τη σελίδα βρίσκονται πληροφορίες που αφορούν στους μαθητές του
5ου Γυμνασίου Ηλιούπολης

Από το αριστερό μενού επιλέξτε:

  • Ωρολόγιο Πρόγραμμα για να πληροφορηθείτε το εβδομαδιαίο σας πρόγραμμα
  • Υπεύθυνοι Τμημάτων για να πληροφορηθείτε τον καθηγητή που είναι Υπεύθυνος για το τμήμα σας,καθώς και τις ημέρες και ώρες που οι καθηγητές δέχονται τους γονείς σας για ενημέρωση
  • Εργασίες μαθητών για να πληροφορηθείτε για τις Εργασίες που έχετε εκπονήσει στα πλαίσια των μαθημάτων του σχολείου
  • Μαθητικές κοινότητες για να πληροφορηθείτε τη σύνθεση του 15μελούς του σχολείου μας και των 5μελών των τμημάτων, καθώς και τη σχετική νομοθεσία

ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

20190521 104156

Στα πλαίσια της Θεματικής Εβδομάδας, είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο σχολείο μας τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου για την Πληροφορική στην  Περιφέρεια Εκπαίδευσης Αττικής (1ο ΠΕΚΕΣ), Δρ. Μπελεσιώτη Βασίλειο, ο οποίος μίλησε στους μαθητές για το θέμα στης ασφάλειας στο Διαδίκτυο. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το σπουδαίο αυτό θέμα αλλά και να εκφράσουν τις απορίες και τους προβληματισμούς τους.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 79ΟΥ ΠΜΔ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ "Ο ΘΑΛΗΣ"

θαλης

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα του 79ου Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού στα Μαθηματικά "Ο ΘΑΛΗΣ". Ανάμεσα στους επιτυχόντες βρίσκονται δύο μαθητές μας : O Ρισβάνης Γιώργος από την Β' Γυμνασίου και ο Μισεγιάννης Μιχάλης από την Γ' Γυμνασίου. Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά μας για την επιτυχία τους!

 Η επόμενη φάση του διαγωνισμού «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» θα γίνει το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019 στις 09.00-12.00 πμ., στον οποίο θα συμμετέχουν μόνο οι επιτυχόντες του διαγωνισμού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα www.hms.gr.

 

 

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΦΗΒΟΥΣ

grammes gia paidia

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Πρόσθετες πληροφορίες