ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 οι μαθητές Λίνα Κακαβά 1), Πέτρος Μαρκαντώνης2) και Σπύρος Τούμπας3) εκπροσώπησαν επάξια το 5ο Γ/σιο Ηλιούπολης στον 3ο Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών για μαθητές Γυμνασίου της Δ.Δ.Ε. Α ΄ Αθήνας.

Η ομάδα των τριών μαθητών διακρίθηκε για την επίδοση, τη συνεργασία των μελών της και τον αλληλοσεβασμό που επέδειξαν. Για τους παραπάνω λόγους τους απονεμήθηκε έπαινος!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα παιδιά για το ενδιαφέρον, την υπομονή και επιμονή που επέδειξαν κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους! Τους μαθητές προετοίμασαν οι καθηγητές τους Σ. Δόσης, Δ. Σφυρόερα και Κ. Αγιαμαρνιώτη στη Φυσική, Γεωγραφία και Χημεία ? Βιολογία αντιστοίχως.

Ως υπεύθυνη καθηγήτρια για τα μαθήματα της Χημείας και της Βιολογίας θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τα παιδιά για την άψογη συνεργασία που είχαμε! Θα ήθελα να τα ευχαριστήσω και να τα συγχαρώ για την υπευθυνότητά τους, τη σοβαρότητά τους, για τις πολλές «έβδομες ώρες» που παρέμειναν και δούλεψαν στο σχολείο, για την προσωπική τους δουλειά που έκαναν στο σπίτι και κυρίως γιατί όλα τα παραπάνω συνοδεύονταν από αγάπη γι αυτό που έκαναν χωρίς η διάκριση να είναι αυτοσκοπός!

Πολλά συγχαρητήρια στους μαθητές μας! Ευχόμαστε να πορευθούν στη ζωή τους κάνοντας αυτά που αγαπάνε!

Πρόσθετες πληροφορίες